Hemma från stan.

Drog till stan imorse och kom hem för en stund sen. Tänkte visa sen vad jag köpt under mellandagarna, om jag kommer ihåg. Nu sitter jag iallafall och väntar på att middagen ska komma hem. Blir inget mindre än en kebabrulle, tur att jag fick bestämma idag haha. Har inte ätit något än nudlar klockan tio imorse så jag är vrålhungrig! Sen så sitter jag och har ångest över en annan sak.. Berättar sen;)

Nytt.


Myser i mina favvosockar.


Ha ha ha rolig jag är. Bjuder på en mysig bild på granen iallafall för det är precis det jag gör nu. Myser i mina sköna sockar, evigt tacksam till Melina alltså. Har duschat nyss och sett klart Year One, nu ska jag se Soul Surfer igen tror jag och sen sova! Imorgon ska jag upp riktigt tidigt.. Hejdå!

Stay with me.

Hej! Var tänkt att jag och My skulle till stan idag men eftersom vi båda vaknade typ nu bestämde vi att det inte är så värt, stan skulle typ stänga innan vi kom iväg. Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag.. Vi får se helt enkelt! Puss på er.

Gissa vad jag har köpt?

Japp! Ett stativ och en fjärrutlösare! Fett random och spontant, men, det var billigt och jag tänkte att det kunde vara kul! Så nu känner jag mig tvingad att ta bra bilder, det lär väl inte hända ändå men!

Svar på frågestunden del 4

Vilket gymnasium ska du gå? Jag är lite kluven.. Vill nog gå draggen, men det lutar mot midgård. Haha, jobbigt dedära! Vill helst inte tänka på det faktiskt.

Vilken linje? Vill gå något brett men roligt så det lutar mot media på midgård dårå. Det är precis som samhälls, men inriktningarna är roliga. Foto, grafisk design och sånt!

Hur går det med aidsen? Borta!! 

Konstigaste du gjort? Ehm, har gjort massa saker som kan verka konstigt som jag helst vill glömma, och göra annorlunda. 

Äckligaste du ätit? Djungelvrål

Hur många gånger om dagen petar du näsan? Tusn miljarders

En cool person och varför? Du mimmi, för du är sjukt stört as rutti!

Vart skulle du vilja bo? På umedalen tack

Hur lång är du? Nånting mellan 165-170 tror jag.

Vad heter din morfar? Ture

Vilken sorts lypsyl använder du? Försvarets!

Vem ringde du senast? Mamma

Vem smsade du senast? Melina

Vad skrämde dig om natten som barn? Jag var rädd att det skulle hoppa upp någon i fönstret, eller att det skulle vara någon under sängen, eller att någon mördare skulle komma bara. Tur att man var säker under täcket.

Vad fick dig verkligen att skratta senast? Hm.. Vet faktiskt inte, var säkert något mina brorsor sa.

Föredrar du skor, sockar, eller barfota? Skor ute året runt, sockar inne, och barfota inne och ute på sommaren!

Vem är den roligaste människan du känner? Jisses, det är ju omöjligt att svara på! Alla som får mig att skratta är roliga.

Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? God jul Tobias önskar Linda. HAha.

Hur länge har du campat som längst? När vi var små campade vi jätteofta! Med antingen kusinerna, eller Johannas familj som vi gjorde oftast. Längsta vet jag inte, säkert en vecka!

Vem var den senaste som gjorde nåt extra speciellt för dig? Tomten gav mig julklappar! Haha nä, men jag vet inte.. faktiskt.

Konstigaste du ätit? Jag vet inte, bläckfisk? Fast, vem vet vad jag fick i mig i Egypten:s

Vem ringer du när du är arg/ledsen? Jag ringer ingen, jag är arg eller ledsen för mig själv.

Berätta tre saker vi antagligen inte vet om dig? Jag är 4-mening med foppa!! Woho, fast det vet typ alla för det är det enda coola jag har att säga om mig själv. Jag är inte allergisk mot nåt. Jag har typ tagit paus i innebandyn.. Åh

Två historiska personer som intresserar dig? Historia är verkligen inte mitt favoritämne men det är intressant att läsa om Hitler iallafall. Och typ, jag vet inte.

Vem är din förebild? Har väl inte direkt någon, man påverkas ju av alla.

Vem sov du hos senast av dina kompisar? Melina

Vem känner dig bäst av dina kompisar? Melina

Nuu äre slut med frågor! Tack till er som frågade. Tack Melina för att du skrev typ miljarders.....!

på min vägg.

Your animation

Svar på frågestunden del 3

Varför plattar du ditt hår när du är superfin i lockigt (du är fin i platt också men endå)? Jag har plattat mitt hår tre gånger bara sen sommarlovet så jag gör det inte ofta, men det är så otroligt skönt med platt, med platt kan jag sova med håret utan att det är kaos dagen efter. Med lockigt måste jag duscha på morgonen för att kunna ha utsläppt då det blir heelt konstigt när jag sover oså och jag orkar mig inte upp för att duscha varje morgon. Sen så blir man så isolerad i lockigt, det är tjockt och bulligt, och platt är lätt och skönt, och platt passar till allt, lockigt är ivägen ibland, med platt kan man ha alla möjliga sorters frillor men med lockigt äre utsläppt eller bulle som gäller. Lockigt är kortare, och med lockigt kommer jag aldrig få såntdär långt fint hår. Lockigt hår suger. Jag önskar jag hade platt hår naturligt oså kunde jag locka såna där tjusiga vackra lockar med en locktång istället för mitt kaos. Men jaja mitt hår är fint ibland, MEN, jag skulle ändå byta det mot finare, plattare hår om jag kunde.

Vilken hand håller du gaffeln i? Beror på vad jag äter, typ kött osv som man kan äta fint, då äter jag fint haha, dvs med gaffeln uppochner i vänstern, men äre slarvmat så äter jag slarvigt med högern hihi.

Är du rädd för blod? Näe asså blöder jag själv äre ju ingen fara egentligen men asså klart det är äckligt med feta sår med blod osv. Men rädd skulle jag väl inte säga, mera äcklad isåfall haha.

Saltar du på maten? Ja om det smakar för lite.

Gillar du att sjunga? Ja som fan, synd att man inte fick den talangen bara.

Är du stark? Hehe, nej. Inte alls faktiskt, är typ den svagaste jag känner.

Brukar du sola? Ja på sommaren. Inte solarium, det har aldrig hänt.

Vad gör du om du får hicka? Håller andan, räknar långsamt till 15, räknar snabbt från 15 till 20 och sen sväljer jag det jag höll inne. Sen hoppas jag att det har gått över.

Röker eller snusar du? Usch nej, huvva. Tänker aldrig göra det heller om jag får bestämma själv, så jävla vidrigt och har inte någon fördel alls.

Kaffe eller te? Te alla gånger. Kaffe smackar äckligt.

Vad är du besatt av? Asså besatt låter väl hårt, men beroende av sömn, mat och datorn är ju alla och även jag hahha! Låter inte bra men.. 

Bästa du har gjort? Asså det måste nog vara att jag började på Västangårds Skola. Tänk vad mycket bra det har fört med sig och hur annorlunda mitt liv hade varit annars.. Tack och lov att överboda skolan lades ner när den gjorde det:) Inte för att den var dålig men.

Något du ångrar
? Ja såklart finns det massor av saker.. Jag är riktigt bra på att vara efterklok och kan sitta och grubbla på saker jag sagt och gjort som jag önskar aldrig hade hänt, eller att jag gjort det annorlunda.

Hur många par sockar har du och vilket är ditt roligaste par? Haha asså hur många jag har har jag ingen aning om, och några roliga har jag inte heller.. Mest svarta men också vita, några färgglada finns dock där i garderoben men dom roligaste blir typ några med hjärtan haha, fast dom är inte så roliga i alla fall. MEN mina favvosockar, dom allra skönaste i hela världen är mina junkyard sockar som jag har fått av melle♥♥

Är ordet ''rutti'' bekant för dig? JA för jag är stört rutinerad!!

Disney.

Gotta love disneyfilmer!!
Har den senaste månaden sett lejonkungen, askungen, snövit och skönheten & odjuret.
Nu ska jag se bambi, och så har jag gjort en liten kö för dom andra att bli sedda.
Haha det är så himla roligt att se gamla filmer, så himla nostalgiskt! Vi levde typ på disney när vi var små. Synd att dom har förstört det med hannah montana och sånt </3

Svar på frågestunden del 2

Tror du på liv på andra planeter? Jag vet inte vad jag ska tro.. Men jag tycker det är spännande att tänka på. Liksom universum är oändligt typ, så det borde ju finnas. Och liksom våran planet har ju utvecklat massa saker, språken, uppfinningar, typ sportevent och kändisar och allt! Tänk att någonstans i universum finns en liknande planet med andra saker, som också ställer samma fråga, finns det liv på en annan planet? Fett coolt att tänka på.

Har du några homosexuella vänner?
Haha, nja asså nära vän äre väl inte men en i min paralellklass är det. Trevlig grabb haha:) Sen har jag kanske någon utan att jag vet om det, spännande wooh

Tror du på mirakel? Nja, inte precis att man kan uppstå från de döda och sånt. Så nej, ingenting har ju egentligen hänt mig så.

hur många barn vill du ha? Minst två, men 2-3 stycken kanske:) Inte för många, men vill inte ha ett ensambarn.

Bio eller promenad? Beror på vilken film det gäller, och med vem promenaden är.

Är du kittlig? Ja.. Om du kittlar mig är jag inte ansvarig för dina skador.

Snarkar du? Nej, inte vad jag har hört.

Är du rädd för några insekter, vilket isåfall? Ja, alldra mest för spindlar. Det är det värsta som finns typ </3, men också äckel sniglar och nattfjälirar och malar. 

Bästa boken du läst? Breaking dawn och hungerspelen!! Breaking Dawn är myyycket bättre än filmen! Och hungerspelen är ba sjukt bra den också.

Om du hade en superkraft, vilken skulle det vara? Vara osynlig såklart, då kan man gå runt och tjuvkika och tjuvlyssna på folk hihi.

Pizza eller hamburgare? Åh, hmm.. beror aldelens på vad man är sugen på! Men hamburgare kanske..

Skriver du dagbok? Nej, men måste vara ärlig och säga att jag har försökt ett antal gånger. Men vafan, det går ju inte? Fett awkward också. Förstår inte hur man bär sig åt.

Vill du tatuera dig eller pierca dig? Faktiskt inte.. Tatueringen skulle ju vara permanent för livet så jag vill liksom inte tatuera någonting som jag sedan skulle ångra som gammtant. Och pierca mig vill jag inte heller, det är inte så snyggt ens. Skitfint på naveln men jag hade såna infektionsproblem i öronen när jag tog där så dom får räcka! Vill inte gå igenom det igen haha. Sen blir det fula ärr och så.

Stökigt eller välstädat? Vill säga välstädat men i mitt rum är det ju ofta stökigt så..

Gungar du på stolen? Näe faktiskt inte, klart det händer ibland på skolan och så men nej det skulle jag inte påstå.

Vill du hoppa bungyjump? Nä asså nä. Bara om man liksom hoppar med någon, är fastbundna som i en kram liksom, då får man dö tillsammans!! Det skulle nog vara lite tryggare iallafall:)



Juldagen.

Sitter och myser i soffan och har just sett på Breaking Dawn med familjen. Snart ska vi äta middag, revbensspjäll, och sen ikväll blir det bara myskväll med familjen. :) Så himla skönt allting är såhär runt julen!! Imorgon ska jag nog på stan också, hoppas det inte är allt för smockat med folk.. Well bye

Christmas eve

Hallådär!! Hoppas ni har haft en härlig julafton med mycket mat och julklappar! Kom hem för ungefär en timma sen och nu sitter jag och lyssnar på musik i mina nya hörlurar och äter av mina nya skumtomtar haha. Är nöjd med mina julklappar och nu är jag redo för stan! Puss på er och god jul åter igen.

hot

min favoritfilm är hot rod, jag skoja ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! glömde bort

Svar på frågestunden del 1

Tur att Melina matade med frågor, hon skrev typ 60 stycken.. Får ta in svaren i flera delar haha, här kommer del 1!

Vilket är ditt favoritgodis? Jag har inget speciellt favoritgodis men när jag får plocka kommer det många surisar och chokladbitar ner i påsen!

Är det nåt du absolut inte äter? Nja inte direkt då jag tål allt, men blodpudding och djungelvrål är nog det värsta jag vet. 

Vilken är din favoritlåt? Jag har ingen speciell, men nu under juletiden har det lyssnats mycket på Under The Mistletoe - albumet!

Favoritmat? Ja det vanliga, grillat, kroketter, pomfritt haha, sallad också! Kyckling eller skinksallad. Och tacos är ju givet. 

du var tvungen att leva i en annan tid, vilken skulle du välja då? Jag skulle välja någon sånhär med coola kläder och discodans och så!! 80 tal eller vad det är. Annars typ grease eller nåt haha. Så coola trender och allt.

Vad är dina sommarplaner? Jag kommer nog mest vara hemma, ska inte resa bort något, mer än till stugan som vi ska renovera så där lär jag vara en del. Blir nog mest att vara med kompisar och sånt där vanligt:) Oroa mig för gymnasiet haha och sakna gamla skolan säkert.

Är du en fisk eller en badkruka? För några år sedan var jag värsta fisken, ville aldrig kliva upp ur havet! Men nu på senare tiden har jag blivit mer badkruka.. Ligger lika gärna och solar bara, typ. Varför vet jag inte, skyller på mina statsbor till vänner. Nä men.

Hur många kuddar sover du med? 4 stycken har jag in my bed

Vilket är ditt favoritväder? Soligt och varmt såklart! Annars varmt regn en sommardag, då det är endå varmt ute, men spöregnar.

Om du var fast på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Hm.. Förmodligen en vän, mat och en båt så man kommer hem haha? Blir en skön semester då ju.

Spelar du nåt instrument? Näe, kan lilla snigel på gitarr och lilla katt på piano men thats it. Dom instrumenten skulle vara nice att kunna dock.

Är du en morgon eller nattmänniska? Nattmänniska om jag är pigg, men aldrig morgonmänniska typ.

Sparare eller slösare? Både och, men mest slösare kanske. Vill ha så mycket! Förut var jag asbra på att spara men inte nu längre..

Vilken är din favoritfilm? Har ingen favorit, MEN, en jag såg för ett tag sen var riktigt bra tycker jag. Soul surfer hette den!

Nästa del kommer imorgon kanske!



God Jul allihopa!

Grattis mamma, grattis Jesus, och God Jul på er! Taggar julmat imorgon (idag), ska drömma om julskinka och gravad lax inatt. Nämen blir nog mysigt, sitter och lyssnar på Bieber's julskiva och snackar på skype med nå goa grabbar och en mysig my. Ha en god jul allihopa!

Lilla julafton!

Godmorgon! Vaknade innan tre idag också.. Jävligt dålig vändning på dygnet känner jag! Ska iallafall duscha nu och sen fara iväg till farmor och äta tomtegröt. Sen blir det kanske någon klapp också då det är lilla julafton med andra sidan släkten ikväll! Ska duscha snart så jag hinner fixa mig, känns som att det är lunch jag ska på.. Hare bra! Bloggar mer ikväll. :)

gonna be alright.

Igår skypade jag aldelens för länge med grabbarna, så jag vaknade precis nu. Så idag hinner jag inte med så mycket, ska i alla fall städa mitt rum och sen ikväll får vi se. Men först ska jag vakna till lite!

Julavslutningen.

Det här är alltså våran dans från julavslutningen idag! Dock kom inte vårat intro med (darth vader typ, därav kapporna) och kvallan suger men ni kan nog se lite endå! Själva grejen då vi går fram var nog idrottslärarens idé då han ville att vi skulle showa och överdriva mer, så ni vet haha.. Vill ni se dom andra danserna som jag verkligen tycker att ni ska göra så är det bara att klicka sig vidare till min kanal.

God Jul allihopa och hoppas ni får ett bra jullov!

Im so exited, NOOOT.

Heyy, somnade ett tag och vaknade nu. Är fett nervös inför julavslutningen då västangård har den underbara traditionen med att 9orna har massa dansuppvisningar.. Våran är skitstressig med klädbyten och allt skit och blablabla. Lägger kanske ut alla danserna här sen, några är ju riktigt roliga haha. Nu ska jag sova igen så att jag gör rätt imorgon, godnatt!!

ledsen

kom hem och hade inget mindre än 0 frågor!! woho storbloggen

frågestund.

japp, har varit sugen på någon slags frågestund ett tag så nu får det bli.
fråga allt mellan himmel och jord och sprid detta till alla ni känner haha!

you see me rollin' they hatin.

det här var det roligaste tidsfördrivet jag träffat!

but you felt it and still feel it.

Ciaaoo är hemma nu efter en lång dag känns det som. Sov hos Melina igår och det var faktiskt riktigt skönt imorse, sen hade vi chill elevensvalsdag hela dagen som vi också har imorgon. Gjorde klart min onepiece också så det var skönt att slippa den skithögen nu. Ska gå isäng tidigt och chilla resten av kvällen. Jag är så himla trött så när jag lägger mig och blundar blir jag så himla lycklig helt plötsligt ahah. Pussinuss!

jag har för bra fantasi.


In a week.

Om en vecka kommer tomten så jag har försökt knåpa ihop en önskelista. Ja jättetråkig är den egentligen men det är typ det ända jag vill ha just nu. Pengar vore dock det bästa så att jag kan köpa precis vad jag vill istället haha. Får se vad tomten har att kommer med! Hoppas jag har varit snäll

I could stay there, close my eyes.

Tog några mindre vackra bilder imorse som får platsa i detta inlägg. Lördag idag och jag vet inte vad som har hänt men jag är bara allmänt glad hela tiden! Idag har jag inte gjort nåt annat än att slå in julklappar. Det tog en halvtimma så då har jag alltså inte varit så aktiv idag. Får se vad som händer ikväll, spelar ingen roll faktiskt för jag är glad ändå. Man ser förresten en liten snutt av mina nyuppsatta bilder, ska jag visa en bättre bild sen? Let me know. Nu ska jag hoppa in i duchen och sen käka!

bound by the suprise of our glory days.

Hallååå är hemma nu efter att varit borta hela dagen typ. Drog till stan efter skolan med My och jag fick med mig en halvtransparent skjorta hem. Sedan for jag hem och åt och sedan vidare till kåddis och Melina där jag har spenderat kvällen. Ska se nåt avsnitt av 90210 nu och sedan blire sängen! Pussinuss

gör dom sista läxorna.

bestämde mig för att denna dagen skulle bli superbra, det var den förutom att jag inte hann äta frukost men det är ju luggee!  fick dock veta att jag inte kommer höja mig i historia vilket sög. men sen var det nice, dansen till julavslutningen är klar och allt bara gled fram.  är väldigt trött dock, och har nyss skickat in min teknikuppsats som jag var tvungen att börja om. och nu ska jag skriva klart dagboken på spanska sen äre inget mer plugg iår! låter otroligt och känns otroligt

sista trippelbollen.

allra sista trippelbollen idag, min klass vann så det var ju kul! efter det drog jag till my ett tag och sedan for jag och klippte mig. sen till stan och köpte vinterskor, nåt kängliknande. får se om dom stannar hos mig, dom kostade endå bara 200!

rosa

imorgon är det trippelboll och min klass är rosa. hade sjukt lite rosa kläder, jag tycker jag borde ha mycket, jag är ju en tjej???? men jaja , tur mamma har lite iaf haha. ska duscha nu, peace

precis vad jag behövde

yay min uppsats som jag satt med 3 timmar i sträck idag på skolan som lätt skulle ge mig mvg för den var så jävla bra, ja den försvann såklart spårlöst. satt deprimerad på lektionen efter vill jag lova. så jävla äckligt drygt, nu är det bara att börja om från scratch.

lusselelle

BLIR LUCIAVAKA INATT!!!!!!!! jag och monika sitter på msn och går igenom provet. festligt

guitarhero

dammade av guran och lärde mig spela lilla snigel istället

DÖ G

är döless på skolan, döless på allt plugg, döless på mina G'n, döless på att allt plugg vi har nu för allt är på alla mina G-ämnen som jag måste höja mig i men jag kan ingenting för jag är dålig på dom för jag har bara G. Döless på boktryckarkonsten, döless på andra världskriget, döless på volym cylindrar likbenta trianglar och annat geometriskit. DÖLESS. DÖ snälla. hell no att åttan är jobbigaste året

Querido diario.

Håller på att skriva en dagbok på spanska, går sådär. Tack för google translate iaf<3<3 Har en jäkla massa läxor just nu, usch alltså. I massa dåliga ämnen bara också! jullovet får gärna komma lite tidigare

kyckling och kroketter till middaaag

hittade massa julklappar idag och även lite till mig själv! har nog köpt alla julklappar nu faktiskt, ska bara åka in och byta en sak imorgon sen är jag helt klar! känns otroligt skönt. nu kan jag sluta tänka på det. efter stan drog jag och brorsan och köpte godis och sen for vi hem och fixa mat. kroketter och kyckling blev det, inte dåligt asså! fast nu är jag så mätt så jag vill spy på mitt godis. menmen, nu ska jag ba chilla gärnet resten av kvällen. ha det gooott:)
saknar er bajsungar

stan med mysan.

godmorgon! har haft en as bra morgon hehe känner mig duktig också att jag redan gjort mig i ordning, före my, är alltid mig som folk får vänta på! vi tänkte iaf dra till stan och leta julklappar:) ska först sminka mig och trycka i mig lite lunch bara, pussss
fin bild från sexan på oss <3<3<3<3<3

kebabpizza speciel amagad super hero yeah bajs mega ultra nice delikat

hola leer?? hehe hej läser. mer spanskakunskap än så kan jag tyväärr inte erbjuda. men hej iallafall! ska strax gå isäng, tänkte ba slänga in lite text här först. no provet gick helt okej, hoppas på ett vg så han kan höja mig. avlider om jag inte klarar mina mål att ha vg i allt.. iallafall, så efter skolan drog jag och melle till stan helt spontant, hade inga pengar men hittade en julklapp till mamma som jag kanske åker in och köper imorgon. sen så åt vi fetaste middagen ever!!!!! fett gott, ett tag.. blev jävligt mätt
tur vi delade på en haha hade varit stört ovärt annars, man åt typ en kvarts bit var!

i badet.

stannade hemma idag, kunde verkligen inte provet och sen hade jag huvudvärk så varför inte liksom. så idag har jag pluggat, ätit pizza, satt upp mina foton på väggen och just nu ligger jag i badet. fett skööönt, sen ska jag gå igenom provet igen och sen sover jag säkert tidigt! puuss

mirror mirror on the wall

Missade bussen idag så var tvungen på att sitta ensam på skolan ett tag innan mamma kom, då for vi iallafall till stan och köpte bland annat en lampa till mitt rum osv. Sen kom jag hem och såg att mina bilder som jag framkallat kommit hem, så himla kul! Ska kika lite noggrannare på dom snart, ska dock framkalla en till runda om någon vecka då jag hittade massa fler bilder som jag glömt bort hehe. Sen blir det att pryda väggen med dom! TAagar. Nu ska jag iallafall först fortsätta plugga jävel. Hörs!
klaras underbara bilder

happy birthday to me?!?!?!?!?!

efter två jag fyller inte år idag-statusar rullar fortfarande alla gratulationer in. så älskad<3<3<3<3<3<3 men JAG FYLLER INTE ÅR IDAG OKEJ? ska förresten räkna ut när jag har min halvfödelsedag nu! anywaaayy ska lägga mig sen, eller nja. nästan!

saknar detta sinnes mycket.


antingen eller.

vädret får fan ta och bestämma sig snart!

RSS 2.0