dag 04 - det här åt jag i dag

stannade hemma från skolan idag för att jag vaknade med värsta huvudvärken och sen idag skulle vi inte ha några lektioner, vi skulle leka med treorna och så. då kändes de ba onödigt. 

så, idag har jag typ inte ätit nå mycket. rostade två mackor vid lunchtid typ och så har jag druckit saft <3, inte mer än så. är typ inte hungrig bara. rooliga bildlösa inlägg jag gör! men kul med bild på rostade mackor.

dag 03 - mina föräldrar

Min mamma heter Rosmarie och min pappa Kennet, dom är gifta. Mamma är 50 och pappa 52. hm. Finns väl inget mer att säga? bas fakta om dom typ, haha

dag 02 - min första kärlek


Haha, nämner inga namn. Tror faktiskt bara att det är en person som vet om det? jag var iallafall jätteliten runt 10 och neråt. men jag kan säga att det var världens gulligaste grabbb haha. blev då aldelens pirrig när jag såg honom:) har inte så mycket mer att säga. berätta det för honom gjorde jag då inte, haha. kul historia

i'm on the right track baby.

Hej!

är äntligen hemma från skolan nu, missade min buss hem så var tvungen att fara till stan och ta en där ifrån osv. var fett jobbigt men jag kom hem fem i alla fall. kul att vi hade samling till matchen kvart i fem då:):) ne, ingen match för mig alltså. snart blire väl middag i guess, ciaaoo

Dag 01 - om mig.

Jag heter Elin Linda Marie Eriksson och är född 6 juni 1996. jag bor med min familj, mamma pappa och två storebröder i en liten by i umeåå. jag går på västangårds skola och spelar innebandy, har spelat fotboll i 6 år tror jag men nu i vinter bestämde jag mig för att slutat spela.

Jag har väl typ blågråa ögon, är blond med lockigt hår? Dock används ju plattången en del.. Ja jag är väl inte så jättelång typ 1,65 eller nåt sånt där! Vet inte riktigt vad jag ska säga om hur jag ser ut

Tror väl att jag är snäll oså. får ibland värsta empatin till allt typ (medkänsla alltså), tycker synd om folk som ser ledsna eller rädda ut typ hela tiden haha. om jag inte vet om att dom är glada eller så, jaja jag vet inte riktigt, ibland äre inte alls så. man kan lita på mig hoppas jag väl och så. jag har as bäst humor fast ibland är den as sämst omogen bajs humor så då äre nästan bara jag som skrattar haha.. är bra på att skämma ut mig också.

Blev riktigt långt även fast jag inte vet vad jag ska säga, fråga någon som vet..


ba randoms

30 dagar.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Det här önskar jag mig i födelsedagspresent
Dag 10 – Mina syskon
Dag 11 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – En bild på dig för ett år sedan
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Ett gammalt fotografi
Dag 17 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 18 – En sak jag önskar att jag fick uppleva igen
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – En plats jag saknar
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Någon snygg
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – En film/låt/bild man måste se/höra innan man dör.
Dag 30 – 10 saker om dig.

i wanna go.



Det här kom jag hem med i måndags, ett spetslinne, och nån slags blus från som jag tror kan bli snygg i sommar, fast den har lite annan färg irl, inte lika mörk. köpte också trosor men det behöver jag väl inte visa hehe. vill på stan igen nu, taggar stockholm! köpte förresten ett nagellack också! men det kan jag visa någon annan gång. puss!

skajjjpeen.


sitter och snackar med nå randoms på skype. standard typ, dom spelar såklart lol så jag ba yeeaaaah

stuck in the moment.


Slutade klockan tio idag efter att ha planerat veckan, lånat en bok och haft lite teater. jätteskönt! då for jag till matilda ett tag och vid tolv drog vi in till stan. vi åt en macka till lunch på Sandy's, och kassörkillen var as snäll så vi fick tuggumi och kompiskort så nu har vi 15% där hur många gånger som helst typ? fett värt, tack kassörkillen! köpte lite saker också så det kan jag visa sen:)

was it you who spoke the words.

Bion igår var bra! Fett söta haha. sov hos wirthig efter och idag har vi bara sett på innebandy och lite av en film. vi tänkte fara till stan, men vi gör det imorgon istället då vi slutar innan lunch någon gång? har inte gjort speciellt mycket sen jag kom hem, men nu ska jag i alla fall duscha. hade!


Hur många lingon finns det i världen

Har varit på musköten och kollat på p96 match med jessica, johanna, melle och my. efter den följde jag med wirthig hem och nu sitter jag i hennes rum medans hon duschar:) ikväll ska vi och nåra till fara på bio och se lingonfilmen! hoppas den är bra:)


dagen efter våffeldagen

Vaknade halv sju imorse?!, och det var sjukt jobbigt. somnade om efter nån timme i allafall, nu har jag duchat och ska äta våfflor till lunch, var as länge sen sist! hare göötttt


godnatt!

det gick inte så bra att fixa bloggen. alla stilmallar var typ i nån ny version eller nåt, jag som just lärt mig den förra. men har fixat den lite i alla fall och det får duga än så länge. nu ska jag tvätta bort sminket, ta ut linserna och sånt sen typ lägga mig, är as trött så är helt retardd
äre nån som har lust att hjälpa mig så äre bara att säga till!

nån från januari, astråkigt men just nu har jag typ inga andra bilder så..:)

första

Tjena mina hittils 0 besökare! har gjort en ny blogg igen, hoppas jag stannar här nu. Ska fixa den lite nu så att den ser någorlunda ut iallafall:)

Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0