Dag 18 – En sak jag önskar att jag fick uppleva igen

Finns ju sjukt mycket! Till exempel massor av tillfällen när man varit efterklok och önskat att man hade gjort på något annat sätt. Händer mig alltid. Men en sak som jag jääävligt gärna vill uppleva igen är gothia! men allra mest är det att få träffa Frida igen.

Bilden är från femman eller sexan. Saknar dig Frida<3

out of all the things.

vi fick två och en halv timmes hål idag, så jag och matilda for till kvantum och köpte bullar och plocksallad, sen satte vi oss på en brygga i solen.

sommarkänsla kan jag lova

Dag 17 – Vad hade jag på mig i dag?

Idag hade jag på mig en typ siden(nått lent iaf) blus och jeans från cubus. gillar inte jeansen men aja. orkar inte ta en bra bild så får bli med webcameran.

haha såg dock fett fult ut.. glad o pigg tjejjjj också

Dag 16 – Ett gammalt fotografi


2009 hihi.

dance the night away.

kom hem från farmor ett tag sen, smörgåstårta och vanlig tårta, mums. är verkligen i fettkoma nu efter den här helgen. mamma och pappa har varit borta i sundsvall och då har dom lagrat upp med maassa saker så att vi ska klara oss.. usch inget mer sånt för mig på ett tag.

när mamma och pappa kom hem idag så hade dom köpt ett nytt skrivbord till mig på ikea, äntligen taaack. det jag har nu är nå gammalt skit typ. nu äre bara att bära ut det andra och montera ihop det nya. fick också sängkläder och en sån där hänga-upp-kläderna-på-dörren-krok. idag har jag också hunnit med att se på dear john. blev arg på slutet denna gången också, fattar inte,

nu ikväll ska jag duscha, kanske fixa skrivbordet och se på en film hade jag tänkt. skönt bara

:@


estamos en el hotel.


ye. och för er som inte kan spanska så betyder rubriken: vi är på hotellet. hihi dock är första bilden på väg därifrån, ni ser där längst bort, på slutet av vägen vi gick på, där är drottninggatan eller vad den heter? låg jävligt bra till iallafall

Dag 15 – Mina drömmar

Mina drömmar... shit vad svårt. Har typ ingen dröm. Inte typ vad jag vill bli när jag blir större eller nåt. Men man kan ju önska att man får träffa olika folk, men är det en dröm? Det här var svårt. Drömmer väl om att få ett fantastiskt liv med en snygg rik man och många vänner by my side, haha nä men, tare som ett vet inte.

no comments.


tur det är en ny månad snart, annars kommer alla låtar i min bieberlista vara olyssningsbara. haha nä herregud inga kommentarer.

stand in the picture.

var med melle igår och hon for hem för någon timma sen, vi körde moppe och var med mathias sen kom vi hem och såg på film. somnade i soffan och vaknade idag med vanliga kläderna.. kände sig fräsh idag:) nu ska jag duscha och fixa håret sen far jag till melle igen, vi ska köra mer moppe och sen blir det kanske grubberevy, men vi får se :) puss!

the sky up high.



har äntligen laddat in stockholmsbilderna!

Dag 14 – En bild på dig för ett år sedan


hitta faktiskt ingen från maj förra året, kan nog vara för att min mobil blev stulen typ då. men dom här är från april 2010 och den nedre är den sista bilden jag hann ladda in på datorn innan mobilen blev stulen.. skitsnygga iaf, hehe host

saknar mina jeans som jag har på den översta bilden, dom va helt perfekta men gick sönder när jag och wirthan ramla med cykeln :@:@

dag 13 – den här veckan

räknar man från måndag eller?
-
i måndags var det skola som vanligt, men efter hade jag min andra moppekörning, gick bara bra.

tisdag hade jag moppekörning på morgonen, och sen skola, vi filmade bland annat klart filmen till bilden, den suger verkligen.

onsdag hade jag sista körningen och klara den, så nu har jag provet kvar bara, fick det på skolavslutningen! lite tråkigt att missa den men jag hinner nog vara med en stund. as nice att ja fick en tidig tid iaf. sen hade jag no prov.

idag är det torsdag och det var sista skoldagen den där veckan! somnade på so'n, hade ett litet muntligt prov på spanksan och fick mvg på min diskutera justin biebers karriär och framtid och film typ på engelskan. ja ni hörde rätt. vi har fått läxa om justin bieber haha, men det var för att vi sett filmen. och så kom det någon författartjej och hälsa på

fredag är jag ledig!! då har jag tänkt ta en as skön sovmorgon haha, sen ska melle förmodligen komma!

lördag har jag inga planer och på söndag är det morsdag och då ska jag bland annat till farmor!
-
allt jag hade att säga om veckan än så länge. här kommer den enda bilden från veckan också



dag 12 – i min handväska

tror jag skippar den här eftersom det enda jag har i min väska är ju typ skolböcker, och sminkväska, men det beror ju på, på skoldagar är det i alla fall det som ligger i väskan i think. har det mesta i fickorna ju, som busskort, pengar, nycklar osv.

gratia.

jag vill ha en htc gratia. och gratis.

xoxo.

hade min första körlektion efter skolan idag! gick faktiskt bättre än väntat, var inte så svårt. imorgon har jag nästa klockan halv nio, hoppas jag är vaken haha. ikväll måste jag plugga no men sen ska jag nog se lite gossip girl också. har aldrig sett det förut men laddade hem säsong ett i fredags bara för kul. nu är jag fast! var mycket bättre än jag trodde haha. dock är det lite... fel. eller asså vem tror att hon i rosa klänning är 14? jag ser typ ut som en bäbis i jämförelse


dag 11 – det här hade jag på mig i dag


haha ok hade inte på mig detta idag, men tog bilden för ett tag sen men glömde använda den, så då får den komma nu istället.

take me away to better days.

kulturnatta var kul, är ganska överskattat oftast men jag hade kul endå! var med massa olika och träffa massa osv, sen for vi hem vid halv ett:) skön kväll!

först vare bara jag my och simonw och vi satt vid älven ett tag. sen blev vi ba fler och fler:)

jag och my tog kort med roger pontare, han var jätte mjuk och fin i sin päls!

det där var dom enda bilderna jag hade.

kulturnatta.

ska bara platta håret och byta kläder, sen är jag klar. eller jag måste städa rummet också hehe men det går snabbt. sen drar jag till my och sen far vi till stan, verkar va as bra väder också, iaf senast jag kolla. aja ses där alla umebor!

det här saknar vi inte!

the birds twitter haha (?)

har just skaffat twitter:S har 0 vänner. lust att göra mig sällskap?

update: fick just en följare. HannahMTV. Hon skriver på spanska. Vem fan är det och hur hitta hon mig?

only if youre my baby baby baby.


lets start over again.

tjenaaa
-
gick rätt så snabbt på skolan idag, fick igen matteprovet och jag hade 1 poäng från mvg. surt. har också fått igen min novell där jag fick mvg! så nu då är jag nöjd endå haha. sen idag fick vi se never say never på engelskan och en fakta film på no'n! rätt så nice om jag får säga det själv:)

har fortfarande inte laddat in bilderna från sthlm:@ men ni får en as snygg på mig och melina ist. haha

i said, stir it well baby.

längtar tills imorgon för då är det onsdag, och onsdag = engelska, och engelska = vi ska se never say never. älskar att jag har så bra förslag och att min lärare gick med på det. fast idag sa en i klassen att vi inte ska se :( men vi får väl se hur det blir. ahhaha bieber fever va? som sagt, se filmen. grät första gången haha. nog om haaan, nu ska jag äta middag, sen bara chillaaaa. måste ladda in bilder från stockholm och visa det jag köpte också! snart så. puss

finn ett fel? naah gick inte

ha den äran.




och så vidare haha.. men i alla fall GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MELINA, hipphipp hurraaaaa! kommer ihåg förut när vi båda alltid ba asså åh vi har typ inga bilder på oss två. nu har vi hur mycket som helst hahaha. hur som helst, älskar dig melle ha en toppen födelsedag för det är du väärd!

hemma.

kom hem från stockholm igårkväll men hann inte orkade inte blogga. har i alla fall huuur många bilder som helst. får se hur jag gör, om jag lägger ut lite då och då eller så.

min enda plan för ikväll är väl att duscha haha? får se vad jag gör sen. efter skolan var jag med melina (FÖDELSEDAGSBARNET!! hurraAAA) och efter ett tag ko jessica. vi spelade in en musikvideo. eller okej det var att ta i, men nåt sånt.

and we try and try.


hörde att det var kakfest hos 8a idag? nästan alla hade med sig kakor, och sen skulle alla ta en av varje. vart inte lite kan jag lova. tur att det fanns hungriga personer i 8b som åt upp det jag inte orkade haha fyfan. peace

storstan.

Åker till stockholm imorgon! känns väldigt skönt, kul och så vidare. har sparat pengar så har strax under tvåtusen. hoppas alltså på en del shopping!

måste dock börja packa nu, sen tänkte jag fixa en mp3 eller nåt till planet som jag kan fylla med bra musik a la biebs. ska fixa och dona lite alltså haha. kommer ett till inlägg snart!

baka baka liten kaka.

For hem från skolan efter halva dagen i måndags och har varit hemma tisdag och nu onsdag:) va så himla förkyld och hade ont i halsen och så. men imorgon ska jag till skolan, och sen på fredag ska jag till stockholm så då är jag ledig! måste baka idag också och packa! har inte ens börjat. vi ska baka till skolan och äta det imorgon där när en ska byta skola typ:) jaja, ska fortsätta göra inget nu, puss

run the world.


Tillbaka till skolan imorgon, hade heldre haft prao alltså. Känner mig helt efter nu också, typ främst i svenskan haha. har inte lämnat in novellen och analysen än som skulle in för några veckor sen. + att jag har no prov snart, men hoppas det inte är i veckan. den här veckan går jag bara 4 dagar också, undra varför:o

never say never.

blev inge kyrkgrej idag, är så förkyld så jag orkade inte. har istället bara varit här hemma och degat. har nyss sett never say never! man kan fan inget än gilla honom efter det haha, se den:).

och så en bild på sötnosn såklart

ska göra mig klar nu.

Godmorgon, har sovit sämst inatt. Typ feber igårkväll och allt. Kände av det lite redan igår med halsont och så. Men nu har jag inte feber och jag ska vara på nå konfa sak från ett till åtta. Kommer fan dö. Mår inte speciellt bra haha, men måste fara. Har duschat och så nu men ska sminka mig och de. Kommer väl hem innan nio någon gång! längtaaar. Imorgon har jag konfaträff också. drygt

från och med du.

Hej!
-
Slut på prao nu, är faktistk tråkigt. kommer fan sakna mina dagisbarn!! så himla söta, trevliga och duktiga! haha kan sammanfatta vad dom sagt i veckan..

dag 1: vad heter du? hur gammal är du? dag 2: är du våran nya fröken? hur många barn har du? var bor du? dag 3: du är så söt. du är lika söt som eric saade. dag 4: jag önskar du var min mamma och eric saade min pappa. dag 5: följ med mig hem? kan inte du bli min storasyster? är det här din sista dag? när kommer du tillbaka då?

jag har verkligen blivit bortskämd med söta barn. har fått massa teckningar och pyssel och blommor av barnen också men det är kvar på dagiset :( kändes fett sad när en söt grabb kom fram till mig och frågade när jag skulle komma tillbaka. haha.. överbodabarn är bäst antar jag.

crazy in love.

Idag var det roligt på dagiset, möttes av kramar när jag kom innanför grinden haha. imorgon är sista dagen, och det är lite tråkigt för jag skulle lätt kunna vara där i några dagar till och skippa skolan! idag blev min svaghet också uppenbarad för mig. jag förlorade mot en sexårig kille i armbrytning, illa.. nu ska jag se på film eller göra läxa! lutar mot filmen.


-vet inte varför dom fick så olika ljus,
tog dom typ en sek efter varandra. bugg.


dag 3.


Pigg igårkväll.. äckelsdogkhsd
Är jättetrött och skulle helst ligga hemma hela dagen och sova. Men inte det nej. Sätter mig på cykeln om ett tag och tar mig till jobbet. Fan va najs det låter. Nu ska jag se på tv en stund innan jag far, puuuusssi

on the floor.

Andra dagen på praoen idag och jag möttes av ett ''heeeeeej lindaaa!!'' när jag steg innanför grinden. Var mycket roligare idag också. Extra roligt när en liten sötnos frågade mig om jag var deras nya fröken och hur många barn jag hade.. Ojojoj alltså. Nu ska jag äta middag och sen duscha, hare gött!
hm

 


rolling in the deep.

Kom hem från dagiset 10 min efter att jag slutat typ, alltså strax efter tre! Haha asså det var itne roligt. Eller först var det helt ok, vi typ letade insekter i skogen. Dom va fan bra på att hitta!! Och sen var vi inne och det var såååå tråkigt. Det roligaste på hela dagen var sista timmen när vi var ute igen och jag höll i/ höll hand med två tjejer som gick balansgång. Illa. Nä men dom va söta och trevliga haha!
-
Ikväll vet jag inte om det blir att vara hemma bara, vi får helt enkelt se! puss

big mommaa.

Helgen har varit bra och blablablaa. note till melle: jag är fortfarande mätt sen igår hhahaa...
-
Nu börjar praoveckan!! Och idag ska vi på utflykt till skogen, praoar alltså på dagis. Börjar klockan nio så måste kanske gå snart, haha asså shit är fan nervös.


Just nu.


RSS 2.0