kaoz.

varför gick jag runt med mascara på bara ett öga idag? jo, hann inte sminka mig innan praoen och tänkte då ba slänga på lite mascara på stan, på åhlens, med en tester. bara för att känna sig lite bekvämare liksom. gick det bra? nej. hann halvvägs innan en läskig surtant kom och sa åt mig, hon babblade på ett bra tag, kan dock inte minnas vad hon sa. är ärrad för livet.

SEN blev det inte mycket bättre när vi gick till rut och melle köpte ett par byxor. medans stod jag brevid och kollade på några halsband som hängde där. men tydligen så pillrade jag lite för hårt och halsbandet sprack, EXPLODERADE, och miljarders pärlor for ut över golvet. kan vara en av de pinsammare sakerna jag gjort i mina dagar, faktiskt. 

och efter det så välte jag bara omkull miljoner underkläder lite då och då som melina snällt plockade upp. annars var det en väldigt bra dag på stan. fett nöjd med köpen iallafall.

mysepyse kväll.

Första dagen på praoen avklarad, gick typ bra, var rätt så chill fast blir mer imorgon tyvärr. Slutar iallafall 12 så det är bra! Drog ju på stan after work och köpte en tisha och en blus/skjorta. Nu ska jag iallafall bädda ner mig, dricka ett glas mjölk, och se på en film. Sen ska jag pömsa efter den. Fett skönt♥ Hmmm lyssnar på  min världsbästa lista just nu, ärligt, den muntrar upp mig!!!!!!!!! tipsade ju om den igår, men ni kanske inte lyssnade på den då? Isåfall kommer den här igen. MMMMMMH ÖRONGODIS

juste så vare ja.

juste jag skulle ju gå isäng också

i hear melodies.

HEEEYHOHH! Imorgon börjar praoveckan och det blir jävligt skönt!! Ska praoa hos fadern min och slutar till och med innan lunch! Så imorgon far jag till stan och möter upp melle efter jobbet! Looking forward to thaaat. Är dösugen på att shoppa och vill typ ha allt jag ser.. Får se vad jag kommer hem med. Men NU ska jag duscha och sova! puzzisar

VETNI jag har kommit på att ni får vänta tills jag börjar gymnasiet innan ni får bra bloggning hahah. För då har jag en egen dator och då har jag bilder på samma som den jag sitter vid och allt. VÄNTA ETT ÅR BARA...........

en bekännelse.

Härmed bekänner jag att min blogg är den sämsta någonsin och att jag skäms över att jag drog igenom listan på två dagar utan något imellan hahaha. Har inte haft något annat att skriva om bara. Kan bekänna att jag nyss åt en lussebulle också när jag ändå håller på.

två favoritlåtar.

Har väl inte någon favoritlåt egentligen men på senaste tiden har jag typ bara lyssnat på detta. Nä men vill ni ha låttips påriktigt? Isåfall är det här den bästa spellistan som någonsin skapats. Tryck här för att lyssna och njuta.

tre saker du tycker är avtändande.

1. När man är ful
2. Skägg och musch haha
3. När man är dryg och jobbig

fyra saker du tycker är tändande.


1. När man har fina ögon
2. När man har fint hår
3. När man har fint leende
4. När man sjunger bra OSVOSVOSVOSV
HAHa, ja. vet egentligen inte riktigt men!

fem killar du tycker är snygga.

unga leonardo dicaprio
justin bieber

logan lerman
taylor lautner
zac efron

sex kvinnor du tycker är snygga.

kristen stewart
adriana lima
mila kunis
emma watson
jessica lowndes
kenza zouiten

alla dessa brunetter...

sju saker du tänker på ofta.

1. åh vad jag är trött
2. åh vad jag är hungrig
3. vad ska jag säga/göra
4. undra vad den tänker på/tycker om mig/det
5. ehm LOL!!!!!!
6. låttexter
7. hahaha

hahah ja...

åtta sätt att vinna ditt hjärta.

ingen har vunnit mitt hjärta än väl så det vet jag ju inte riktigt men:

1. få mig att le och skratta
2. ha fint leende, hår, ögon
3. va snäll
4. va rolig
5. va snygg
6. va charmig
7. va hur som helst med mig
8. va bäst i hela världen

Standardsakerna som alla vill typ HEHE

nio saker om dig själv.

1. jag hatar oboyoch lakrits!!
2. jag har dålig syn men använder typ aldrig mina linser.
3. kan ha lite elak humor ibland och stör mig på dom som inte fattar att jag skojar, ibland vågar jag till och med inte säga det roliga jag tänker för då känns det som att någon ska missuppfatta.
4. gillar att vara kreativ och hålla på med pyssel och fix.
5. fastnar typ aldrig på bild, eller så är jag bara ful.
6. har lätt för skolan men satsar inte vilket är synd..
7. vill lära mig åka snowboard för det är snyggare än slalom men det kommer nog aldrig hända haha.
8. vill gå i highschool och ha ett liv som i alla filmerna haha!
9. drömmen är typ att ha en perfekt sångröst.

tio saker du vill göra innan du dör.

BLAND ANNAT

10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0

asså JUSTE jag hade ju en sån där lista.. men jag avbryter den och tar denna istället!!!

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör.
Dag två: Nio saker om dig själv.
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta.
Dag fyra: Sju saker du tänker på ofta
Dag fem: Sex kvinnor du tycker är väldigt snygga.
Dag sex: Fem killar du tycker är väldigt snygga.
Dag sju: Fyra saker du tycker är tändande.
Dag åtta: Tre saker du tycker är avtändande.
Dag nio: Två favoritlåtar.
Dag tio: En bekännelse.

julkänsla.

inte helt fel att vakna upp till ett julpyntat hus och nybakta lussebullar. heja mamma

tillbaka på ruta ett.

Glöm det jag sa igår.. Efter några timmars tänkande var jag tillbaka till ruta ett igen och nu har jag ingen aning vilken linje eller skola jag ska välja. Jävla gymnasium!!!!!!!!
Ska iaf snart iväg till Teg och sälja fika, kom o köp förfan, allt är as gott LOVAR jag!!

Kom och köp!!!!!!!!!

Hej! Idag var jag på gymnasie besöksdag och besökte draggen och midgård! Hittade en linje som jag faktiskt känner mig taggad på men ska ändå kolla runt lite på PRASO innan jag är säker. Var iallafall en mycket värd dag! Imorgon ska jag sälja fika för laget på inget mindre ställe än Teg. Fett random tråkigt bajs. Äh kom och köp bara så jag får åka hem:)))))))))))))))))))))))))))))

hallihallå

Usch va bra jag bloggar. Helt sick. Nä men jaja. Denna vecka har varit stört tröttsam och det har varit väldigt svårt att komma upp på morgonen. Men förutom det så har den varit finfin hittils! Ikväll har jag gjort engelskaläxan, bakat chokladbollar, sjukt underskattat!!! Så jävla gott. Och nu ska jag göra klart min svenska teateredovisning som vi ska redovisa imorgon, ensam. Vi ska vara en karaktär från en bok. Inget jag taggar. Ska sätta igång nu så jag får sova!!! Sleep tight

om ett år.

filmen var väldigt bra endå. inte alls lika bra som boken men det kan man ju inte förvänta sig. lätt en av dom bästa böckerna jag läst (3 gånger). haha ska typ läsa den igen nu.. orkar inte vänta ett år till nästa ju. måste typ se del 1 igen också, har ju typ förträngt allt redan. anyway, nu har man sett den känslosamma delen så nu är det bara massa action kvar!

breaking dawn

ikväll smäller det! far och ser på breaking dawn med några classmates! taggar verkligen att se den, och se om den är lika bra som boken,vilket nästan är omöjligt. ska också bli kul att se hur dom filmar alla blodiga scener..  wooaha spoiler!!! ska i alla fall inte ha för höga förväntningar då typ alla hittils verkar ha tyckt helt olika. ser fram emot 18.00 ikväll i alla fall.

mah friendo.



ser verkligen fram emot.


sorry for partyrocking.

sorry för dålig bloggning, har dock inte haft någon dator och denhär måste jag klistra in varje mellanrum ska sluta skriva nu. har en del bilder att bjuda förresten!


i ate all of your candy.

HAHAHA Gick fan inte att inte skratta!!! Det värsta är att jag typ var sådär när jag var liten.. HAHA är typ fortfarande så i svåra stunder... stackars barn

oh happy day.

Har varit väldigt glad idag!! Dock haft lite panik inför både prao och nåt gymnasieval man skulle göra idag. Men det är fixat nu! Min humör kan nog bero på att jag hade sovmorgon till 11! Inte ofta det händer. Var otroligt skönt iallafall, sen blev det ju inte sämre när utveckligssamtalet gick finfint, hon hade ingenting att säga som vanligt. var nästan bara att sätta sig och sedan säga hejdå i stort sätt. Var iallafall en väldigt bra måndag! :)

7. Min framtid

Ja det kan man ju inte förutspå precis. Jag vill iallafall bli rik och lyckligt kär/gift med fina barn haha. Något drömyrke har jag inte heller, så det är extra svårt att välja gymnasium. Känns ju som att framtiden hänger på vilken linje jag tar.. Men som det ser ut just nu lutar det mot sam på draggen eller midde (smeknamnet tillängnat till mimmi♥) Iallafall. Jag vill helst bo i en villa eller nåt också, helst inte på landet. Dock har det sina fördelar, men nä. Jaja mina framtidsplaner är ju inte så speciella alltså. Om man inte räknar med att jag ska gifta mig med en snygg rik amerikan och vi ska få as fina och perfekta barn och bo i en stor lyxvilla med pool, möjligtvis på beverly hills 90210. Så lär det ju bli!

6. Min vardag

Min vardag är väldigt tråkig, vaknar efter sex någon gång, ofta helt död. Äter frukost och snabbar mig iordning. Missar bussen ibland men. Är i skolan, kommer hem, ser på tv/dator. Äter middag, antingen träning eller så är jag bara hemma. Försöker göra läxor. Fastnar framför datorn, kommer isäng aldeles försent och vaknar död nästa morgon igen. I stort sett något sånt!

5. Mina egenskaper

Fastnar inte på bild. Har oftast inget emot att vara ensam. även om det är tex fredag, vet inte om det är för att jag är van liksom eller om jag bara är så. Ibland kan jag ha världens medkänsla och försvarar folk mot allt typ, ger dom bortförklaringar och sånt när andra klagar på dom även om jag aldrig träffat dom. ofta är det till dom som ser ledsna eller ensamma ut. Skjuter alltid upp det tråkiga, precis som nu. Blir en tråkmåns om jag märker att någon i rummet fakear, man blir ju lite småirriterad sen blir det inte lika roligt när man hör nåt överröstande fakeskratt hela tiden. As bra på att diskutera mot mina föräldrar för jag äger alltid ut dom. gillar typ att argumentera över huvud taget, att komma med egna åsikter och så. Skriver bara ut massa saker som får mig att låta som en tråkig dålig ointressant människa haha hoppas ni vill va min vän endå. ♥♥♥

4. Min uppväxt

Drog ju det mesta i ''mitt liv''.. Bor ju iallafall på landet och har bott här hela mitt liv. Fanns ju ganska många kompisar här faktiskt. Var dock med dom som var ett år äldre också. Men nu har jag bara 1 kompis kvar här egentligen. Några har flyttat och sådär. Jag vet inte, riktigt.. Uppväxt? Blev uppfostrad av mina föräldrar haha och har två äldre bröder. Gick aldrig på dagis utan dagmamma istället. Lärde mig läsa när jag var 5, första ordet var soffa. Born to be soffliggare. Lärde mig simma när jag var 6. Var typ bäst i klassen fram till trean minns jag, blev så sur när dom andra började komma ikapp mig i matten.. Började spela fotboll i 2an eller nåt. Första personen jag sov över hos var simon men jag fegade ur så det gills inte. Men sen sov han hos mig istället. Vår familj umgicks mycket med Johannas och vi åkte på mycket campingresor och sånt. Vadfasen ska jag säga, har alltid varit en liten blygskit som inte finner orden hon ska säga. Men är inte så nu tror jag, eller jo mot dom jag inte känner/känner lite. Var väl en liten fördjupning i min uppväxt haha

3. Min önskelista

En pojkvän, resa till USA, thailand, eller annat ställe, snygga perfekta jeansshorts haha, perfekt hår, en fin sångröst, fint utseende. Eller ja, att allt är perfekt helt enkelt.



2. Mina drömmar

Jag vill till USA. Jag vill kunna flytande engelska och flytta till USA, gifta mig med en snygg rik amerikan. Men framförallt så just nu går det bra men bara en resa till USA. Kommer dock inte hända känns det som. Det värsta är ju att vi skulle till USA för några år sedan men vi bokade av, fast kanske var tur det för hur mycket uppskattar man det verkligen om man är 11 år gammal? Sen vet jag inte, vill väl finna the one and only också, såklart. Precis som alla andra. Jag vill vinna drömvinsten på lotto också. Skulle vilja ändra mitt utseende och massa sånt där! Men det där med flytande engelska, även fast jag kommer få MVG i engelska så känner jag att det räcker inte. Jag vill ha Mega Super Ultra MVG. Kan ingenting av vad jag egentligen vill. Vill kunna säga allt typ. Inte behöva betänktetid typ för att snacka haha. Har ju massa mer drömmar, men kan ju bara ta och drömma vidare..!

1. Mitt liv

Mitt liv startades den 6 Juni 1996 på umeå BB, om man inte räknar med dom 9 månaderna jag låg i en mage. Växte i alla fall upp till en faktiskt ganska söt liten unge med vitt affro. Mitt första ord var mamma och min första mening var den är min, liten lätt varning för en egoistisk unge känner jag. Bor på landet och gick på skola här i bushen och hade fyra personer som jag umgicks med mest. Fram tills femte klass då jag började på västangård, vilket troligtvis var det bästa som har hänt mig. Även fast alla säger att den skolan suger så kommer jag sakna den och dom som går i den så in i helvetet för det är ju där i den trygga lilla skolan man hör hemma vafan. Spelar innebandy gör jag iallafall i IBK Dalen. Spelat fotboll har jag också gjort men jag slutade förra året för att jag inte tyckte det var roligt längre, kände mig dålig, och kände mig ful i benskydd heheh tönt. Tror jag gjorde rätt val, men saknar det såklart ibland, speciellt när man råkar få syn på gamla matchtröjan i garderoben. Hur som helst så har jag än idag typ 4 stycken jag umgås mest med. Dock är det andra nu. Jävligt lite endå men jag vet inte varför. Jag är iallafall inte den som tar första steget. Önskar jag var så för det finns ju såklart folk man vill lära känna. Känner liksom, om den inte har pratat med mig så betyder det att det inte vill. Om den inte har frågat så vill den inte vara med mig. Hoppas ingen annan tänker så för då blir ju allt fel.. Vet inte vad mer jag ska säga. Är väl en medelmåtta på ALLT. Är ingenting. Varken bra eller dålig, på allt och alla sätt och vis. Känner mig oftare som det dåligare alternativet iallafall. Men ibland får man ju till det hehe. Sen så är väl mina betyg en medelmåtta också, hade 13 vg när jag gick ut åttan. Skulle i allafall verkligen vilja hitta någonting lite speciellt med mig, någonting jag är extra bra på eller vad som helst. Lite tips? Haha.. Nu ska jag sluta skriva iallafall! Hoppas ni fått veta en del om mitt liv och hoppas jag inte skrivit allt för personligt, för min egen skull. Läs och var inte dömande:( Vet ej när 2an kommer, när som helst typ.

11/11-11 klockan 11:11

WOHO!! Historiskt ögonblick vafan!

lägger bara upp denna så att jag kan ladda ner den till mobilen, ignorera detta inlägg är ni snälla!!


min, mitt, mina.

Okej nu blir det mycket personligt i denna blogg, ska göra denna lista. Skulle kännas tryggare med lösen på bloggen faktiskt. Okej privata saker är det kanske inte men jag har en tendens att skriva lite för mycket när jag väl är i gång.. Vi får se hur det går. 

1. Mitt liv
2. Mina drömmar
3. Min önskelista
4. Min uppväxt
5. Mina egenskaper
6. Min vardag
7. Min framtid
8. Mina lyckligaste stunder
9. Mina snyggaste
10. Mitt rum
11. Mina rädslor
12. Min klass
13. Mitt självförtroende
14. Min bästa vän
15. Min förändring under det senaste året

pustar ut.

Nu kan jag äntligen pusta ut! Uppsatsen är äntligen klar och inlämnad, bättre sent än aldrig! Nu får vi hoppas att det går bra på matteprovet imorgon istället. Må gud vara med mig. Känns ganska surt för jag var fan as pro på området och kunde i stort sett allt, sen fick vi lov och jag förträngde allt.. Hoppas på det bästa i alla fall. Nu ska jag sova, aldelens för sent än vad jag tänkt, godnatt!

rock the beat and rock the show.

Sitter och försöker skriva so, tog en paus nu för att blogga. Har bara dom två sista delarna kvar men det är inte ok eftersom det skulle in för en månad sen. Om inte mer? Nu äre iallafall så att om jag inte lämnar in den snarast så sänker han mitt betyg i religion och det har jag inte lust med. Vadfan har hänt liksom jag brukar väl vara duktig.. Jaja ska skriva på nu! hejdå losers

MTV EMA.

Sitter och ser på EMA's nu, när det är slut ska jag packa till skolan och badet imorgon. INTE TAGGAAAAD. När är det jullov, någon som vet? Har inte ens rört någon av alla böcker jag tagit hem heller.. Idag har jag iallafall fetrensat garderoben och städat rummet, kung.

pointless piece of.

Var med Melina igår, sov där och vi var med Edvin ett tag. Kom hem idag och då duschade jag och for på 40årskalas, sen har jag bara varit hemma ikväll. Nu ska jag gå och sova och det känns jävligt behövligt.
shit.

dream on, dreamer.

whi

come to mama.

idag har jag inte gjort någonting alls som är värt att nämnas. imorgon därimot är jag inte fullt lika rastlös, då har jag nåt att göra faktiskt. vadå tänker ni? the sims 3 tänker jag. tönt tänker ni? jag vet.

en bild från igår!

johannas bild från igår, saknas på bilden gör dock my, melina och viktor!

RSS 2.0