burning thrue my darkest nights



Igår var det toppenväder här i Umeå, efterlängtat! Så jag, jessica, monika och my for till älven och solade och badade. Första doppet i älven för mig var det också!

the orange county




Och där tog säsongerna slut. Ni som har lust att bli lite beroende av en serie, se på The O.C. och bli lite kär i Seth.



what do you want cohen? i just want you.

Skrev för några dagar sen men glömde publicera så det hamnade på utkastet, nu får ni det i efterskott bara för att jag inte orkar göra ett nytt.

Vi såg inte hela matchen igår, blev ganska långtråkigt så vi (jag melina matilda johanna) tog mopparna och körde runt lite. moppepojkarna här alltså! vi for sen till nattöppet och köpte godis och sen for alla hem haha. Annars så har jag väl de senaste dagarna sett på the oc. är lite småkär i seth haha nä men han är lätt den bästa i serien! Ska städa rummet nu och sedan se några avsnitt till. PUSS


i believe i can touch the sky


Tog lite såhär snygga osminkade cambilder aldelens nyss, det spårade totalt så vågar nog bara lägga ut dom två första haha. Nu ska jag iallafall sminka mig, och sen far jag och melina och kollar på killarnas match, får se vad jag gör efter:) HAre bra då! PUSS PÅ ER

L-o-v-e is just another word i'll never learn to pronounce


Nu ska jag bara sminka mig lite sen tar jag moppen till Melina, får se vad vi hittar på ikväll! Nu måste jag nog skynda mig. PUSS

Junior SM




I söndags for jag och Melina och kollade på crosstävling när det var här i Umeå! Vi träffade Johanna där och hon är ju värsta proffset på sånt där så hon visade oss runt osv. Sen åkte vi upp i en slags kran och kollade på första heatet därifrån. Låter säkert hur tråkigt som helst haha, men det var faktiskt ganska mäktigt!! Sen var det ju bara ett plus att det fanns en hel hög med massa snygga och svettiga (haha) crosskillar som gick runt och visade magrutorna, under tiden dom inte körde. Hursomhelst så var det väldigt värt att fara dit, sjukt coolt endå.

premium

Hallååå,
_
ikväll har jag bara varit hemma, kändes ganska skönt faktiskt. Sett lite film och sådär, funkar! Nu är jag sådär trött så att man inte orkar gå och lägga sig.  Vet inte vad jag ska göra, finns ingen social eller något här heller! Äh får väl gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna i allafall och sedan lyssna på musik ett tag, en nybliven Spotify Premiumare har vi här! Ska försöka fixa in spotify i mobilen då också!

30 Dagar - Slut

It's oveeeeeer.
Snart kommer det nog en till, men vissa punkter är så dåliga så jag dör typ.
Men någon slags grej kommer nog.

Arkivbild från januari.

Dag 30 – 10 saker om dig.

1. Jag bor på landet men har i stort sett alla jag umgås med i stan.

2. Jag är rädd för spindlar - om dom är i mitt hus. Då kan jag börja gråta. Men är det en utomhus så får jag bara lite panik och försöker döda den typ. hehe

3. Är värsta tidsoptimisten. Om jag vet att jag ska till någon så kan jag sitta och chilla tills den säger typ, kommer du eller? Då börjar jag fixa mig. Så får höra ganska ofta hur seg jag är haha, samma med plugg och städning, skjuts alltid upp.

4.
Jag hatar att fara ut och springa, gör det aldrig såhär hemma, själv, när vi inte har fys med laget. Men fys har vi inte längre då jag har slutat i fotboll.. Jag kan typ inte göra det ensam, 0% motivation så går typ efter en sekund. Så sjukt tråkigt bara. Känslan efteråt är dock väldigt skön, saknar typ våra fyser med Therese! Trodde aldrig att jag skulle säga det haha..

5.
Först gillade jag inte alls Justin Bieber,  tänkte typ usch vilken ful pottfrilla. Sen gillade jag honom, sen hade jag Bieberfever haha och var typ kär i han, och nu äre som ba ye han är snygg och sjunger bra, sköna låtar osv, no biggie, är oftast han jag lyssnar på nuförtiden, och fattar inte riktigt dom som hatar han

6.
Jag saknar faktiskt fotbollen, typ känslan och gemenskapen. Hade mitt lag inte slagits ihop med ett annat så hade jag troligtvis gått kvar. Men nu lär det inte hända.. Men är ganska sugen på att spela.

7.
Har aldrig haft något förhållande som räknas, inget seriöst, påriktigt.

8. Har varit kär 2 gånger, men då var jag liten och brättade det inte för dom. Gud va söta och roliga dom var! Dom var två år äldre än mig dock och nu känner jag dom inte längre

9. Jag är bara godissugen hemma utan kompisar. Vet inte varför, har väl tråkigt och måste fördriva tiden typ haha, när jag är med någon, speciellt flera, så är jag aldrig sugen på något!

10.
Mitt riktiga hår är lockigt, gillar det ibland. Hatar det oftast. Kan vara fint ibland. Är kaos oftast. Fett drygt endå, måste platta det för att våga visa mig.


Dag 29 – En film/låt/bild man måste se/höra innan man dör.

Haha det var jag som kom på den här och nu när jag ska göra den är den fan helt omöjlig. Titta ba på det ni tycker är bra så ordnar sig nog allt..



Dag 27 & 28 -

Dag 27 – Min favoritplats - Har ingen speciell
Dag 28 – Det här saknar jag - Frida


Dag 26 – Mina rädslor


Dag 25 – Någon snygg



in my dreams

Hade ingen bensin i moppen:@ Bara att stanna hemma verkar det som.
Blir det så tror jag att jag ska se på någon film, troligtvis titanic!
Sån perfekt film alltså. Blir typ rörd av att tänka på den just nu
Haha gud vilken tönt jag är.


Studenten2011


Igår var jag på stan och kollade när Markus tog studenten!
Grym stämning alltså, längtar tills jag tar studenten också nu.
Sen blev det smörgåstårta till middag och sen for jag till piparböle och åkte gummibåt med Melina och Jessica! Skön dag.

Nu ska jag fixa håret sen far jag till Umedalen, puss!

Dag 24 – Det här får mig att gråta


Ehm, om man gör illa sig ordentligt, ser en sorglig film och om man blir riktigt ledsen. Ledsen innefattar väl typ allt dåligt man kan känna så det får räcka!

Blev galet sugen på att se titanic nu haha.


i need somebody


skulle fixa lite med bloggen men nu blev det typ kaos. tänkte göra inläggen bredare så att jag kan ha större bilder, men fattar som vanligt ingenting. kontakta mig via msn eller nåt om ni har lust att hjälpa haha! får se fult ut tills dess helt enkelt.


sommarlov



torsfrelörsön.

Har glömt bort bloggen helt! Har inte haft tid helt enkelt, fick moppekort i torsdags så har varit ute typ hela tiden. På torsdag kväll, fredag och lördag har jag varit och badat och solat med Melina och igår var jag i stugan!

skulle egentligen lägga in några av alla 200 bilder från helgen men kameran har inge batteri och jag kan inte hitta laddaren så ni får vänta på dom ett tag till.


b-day yesterday

Japp fyllde år igår! Väcktes av mamma och pappa och fick presenter, sedan kom farmor och det blev lite mer presenter och tårta. Sen go middag och sen ännu mer tårta. Och imorse åt jag tårta till frukost. Fatso. Vet inte riktigt när vi ska till andra delen av släkten, men det blir nog så småningom. Är jättenöjd med presenterna, Fick en htc hero, en klocka, pengar och nå småsaker. ba finfint
-
Idag efter skolan var jag med jessica på stan och köpte två linnen på gina tricot. Kan visa någon annan gång för nu ska jag sova. känner mig död i ansiktet, puss

sveriges nationaldag.


GRATTIS TILL MIG!!


if you wanna have fun you do some.

Jag var med Melina och Simon igårkväll, gissa vad vi gjorde? Äventyrade igen.. Fett roligt ju. Har hittat massa ställen vi inte visste fanns ju. Sen for jag och Melina hem till mig och sov här, vi såg på high school musical (haha) och tog en promenad i skogen och på åkrarna mitt i natten. sen kom vi in och såg never say never, somnade vid fyra tror jag. hon for hem idag. Ikväll verkar det vara brännboll som gäller men vi får se om jag hänger på. hare bra, puss!


Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Vänner som stöttar en, och vara med vänner så man tänker på annat och glömmer sina problem, stöttande ord osv, fina/gulliga sms och sånt, när någon får en att känna sig bra och fin som man är utan att det låter väldigt fake och oärligt - man märker det. Sova, lyssna på musik (gärna en speciell haha..), se på fina filmer och så, få vara ifred ibland och bara tänka, skratta och ha roligt med familj och vänner. Men mest bara att alltid ha någon som finns där!

iey


Jag och melina har varit på många äventyr i skogen på sistone.. Lovar att ni ska få bilder från det! här är en från igår.

på tal om melina så ska jag nu klä mig och sen fara över till hon! pusssn

my swaggs mean.


7am waking up in the morning.. Friday allihopaa! Känns typ bra även fast jag varit ledig i nästan två dagar redan. Nu ska jag duscha sen drar jag till Melina och spenderar resten av dagen där. Måste nog skynda mig lite, puss på er!

Dag 22 – Det här upprör mig

vet inte riktigt vad upprör betyder.. började skriva men då blev det saker jag hatar/irriterar mig på, sen kom jag på att upprör är typ ledsen? så jag vet inte. dumma personer? haha

Dag 21 – En plats jag saknar


Dag 20 – Den här månaden


förra sommaren.

 

Den här månaden (juni): fyller jag 15 år. Får jag sommarlov. Tar jag förhoppningsvis moppekort. Har jag namnsdag. Är det midsommar.


Första sakerna jag kom på bara.

the headliner.


nattinén

igår slutade vi ungefär klockan tio, och nu har vi långhelg! var med melina efter skolan och var med henne ända tills grubberevyn, nattinén! så for hem efter den. helt sjukt vad bra dom är på att sjunga och sånt! önskar jag kunde haha.. as härligt att se på. typ gaypride hah. hoppas det kommer upp videosar oså!

Dag 19 – Detta ångrar jag

samma som den under, jag ångrar alltid typ hur jag har gjort vid olika tillfällen. efteråt kommer man på massa saker som man kunnat säga eller göra för att det skulle bli bättre och så! ångrar också att man inte tar vara på tiden alltid, osv

RSS 2.0